Само в 7DniCSKA.bg

До Европа и назад

7DNI CSKA03.03.201811970
Европа

Изминаха няколко дни от решението за допускането на ЦСКА в ЕКТ още през следващия сезон.

През това време се изписаха много неща, но в този материал ние ще ви покажем един текст написан от фракцията “Армейци Хасково”. Запалянковците нарочно са забавили публикуването на краткия анализ на ситуацията и са му сложили подходящото име “До Европа и назад!”.

Ето и целия текст:

До Европа и назад!

Съзнателно изчаках да мине първичната еуфория от последните събития, за да споделя и своята позиция за случващото се!

Пичове, ние никога не сме напускали Европа – нито в пряк, нито в преносен смисъл. Юридическите пречки и дребно-човешко-синьо-зелената злоба на незначителна част от обществото ни и водеща след футболната “аристокрация” – за кратко ни постави в минанса на актуалната европейска футболна действителност.
Една, две, три или 5 години извън ЕКТ няма как да изтрият присъствието на ЦСКА в историята на световните клубни успехи! Няма да цитирам гръмките ни европейски победи и грандовете, скланяли глава пред любимия отбор. Силно вярвам, че на всички ви тези факти са отдавна известни! Това, върху което искам да акцентирам, е НЕОБХОДИМОСТТА от БЛАГОДАРНОСТ и ПОДКРЕПА към настоящото ръководство на ЦСКА!

И това не е онази популистична, клиширана, политиканска благодарност за крайния резултат, а такава – отнасяща се към логистиката на всички събития, усилия и старание, довели до радостта ни през последните дни! Защото, съгласете се, да се напъне веднъж, може всеки и най-страхливият е способен на еднократна смелост , но да се стараеш и бориш ежедневно – е привилегия само на онези, за които победата е начин на живот!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *