Само в 7DniCSKA.bg

Не е истина какво направи този велик депутат Разград: Чинките са Гинките на един самозабравил се олигарх! Лудогорец приключва

7 Dni CSKA04.03.201853560
ЦСКА - Лудогорец, Кристиян Малинов

Николай Слатински е един от безспорните политически авторитети у нас. Велик народен депутат, един от хората, които нямат тайни и във оръжейната сфера. Но и голям “армеец”.

Днес той избухна по много интересен начин:

ЦСКА и с тази си класа е вече по-добър от Разград, ако трябва да я вдигне, по аматьорското ми мнение, то е заради Европа.

Безумията на чинките е като безумията на гинките. Подставени лица, които после ще бъдат отстранени, като изпълнили слугинската си роля – махнати някои, други премахнати.

А ставащото е от полза на ЦСКА. Разград не само ще попадне под фокуса на нетърпимостта и презрението от все повече хора и отбори, но и играейки с мисълта, че каквото и да стане, чинките ще изчуруликат правилно, този отбор ще се деморализира, ще загуби сцеплението си и класата си, ще започне да се разпада и да се спъва на равно място. Разград не е разбрал, че вече върви надолу, а слава Богу, имат разглезени звезди, липсваща публика, самозабравил се олигарх и приключил с развитието си треньор, останал някъде в 20 век…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *