Само в 7DniCSKA.bg

Фернандо Каранга отсече: Топката ме удари в рамото, не в ръката! Всички се борим да играем в Шампионската лига

7 Dni CSKA05.03.20189360
Дунав Русе - ЦСКА, Фернандо Каранга, Николай Бодуров

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга бе избран за играч на мача срещу Дунав. Той сподели задоволството си от успеха и факта, че се отчете с попадение и асистенция на лошия терен в Русе.

„Те атакуваха много, ние се защитавахме повече през второто полувреме. Лош терен, но лош терен и за двата отбора. Радващо е, че успях да вкарам гол, а и успях и асистенция да направя. Радвам се, че бихме с 2:0”, заяви Каранга.

За ситуацията, в която топката докосна ръката му, Фернандо Каранга сподели: „Топката беше много силна и аз само се обърнах. Когато се обърнах ме удари и влезе. Мисля, че е гол. Така е видял и съдията. Удари ме в рамото, в горната част.

„Разбира се, че мачът беше важен. Има много мачове. С много работа и труд ще успеем. Отборът ще работи много и усърдно, и с помощта на всички ще участва в Шампионската лига”, заяви още нападателят на ЦСКА.

„Съотборниците ми обясниха за празника на България. Тук се чувствам много добре. Като у дома си съм и се радвам, че съм в ЦСКА”, обясни Каранга за снимката си с българския трибагреник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *