Само в 7DniCSKA.bg

Белчев и Манолев отсякоха: Ще развалим празника на Горна Оряховица

7 Dni CSKA10.12.201660

Временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев и защитникът Станислав Манолев споделиха очакванията си за предстоящото гостуване на Локомотив (Горна Оряховица) пред официалния сайт на армейците.

“Очаквам тежък мач с отбор, който ще играе пред собствена публика. Който се завръща на обновен стадион с нов терен, но настройката на нашия отбор е единствено и само за победа. Надявам се да покажем добра игра и да проявим търпение в моментите, в които ни е нужно, да запазим самообладание и да победим преди всичко”, заяви треньорът. Белчев допълни, че в отбора всичко е на необходимото ниво.

“Тренировките преминават в добро настроение. Доволен съм от старанието на всички. Надявам се играчите утре да покажат качествата, които имат и най-вече да играят като отбор.” На въпрос за своята връзка с утрешния съперник Стамен Белчев заяви: “Нямам някакви сантименти към отбора на Локомотив Горна Оряховица. Трябва да ви кажа, че аз играх в последния мач на Локомотив в А група, когато след 2:2 с ЦСКА изпаднаха. Сега след 21 години се завръщам в Горна Оряховица за първия домакински мач на новия терен, но за мен всичко което е било в миналото е забравено. Аз работя за ЦСКА и утре трябва да победим. Надявам се от сърце да зарадваме феновете и ще направим всичко по силите ни, за да победим в оставащите два мача и да изкараме предстоящите празници с гордо вдигната глава.”

Защитникът на ЦСКА Станислав Манолев пък отсече, че всички в отбора са изцяло концентрирани да грабнат трите точки в Горна Оряховица.

“Трите точки са задължителни във всеки мач. Но това си зависи изцяло от нас. Ако сме концентрирани в мача ще вземем трите точки. След като има резултати, настроението е добро. Но трябва да продължаваме в същия дух. Не трябва да се отпускаме. Рано е да мислим още за почивка.
Колебливите изяви в миналото бяха заради това, че дойде нов треньор, 5-6 нови играчи. Отборът не беше така сплотен, но лека-полека нещата си идват по местата. Липсата на настроение дойде от многото пропуски и загубени точки. Всеки иска максимума. Това е ЦСКА!”

За финал Манолев коментира и промяната на стадиона, която бе извършена през седмицата: “Мисля, че ще развалим празника на Горна Оряховица. Ще трябва на следващия мач да празнуват.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *