Само в 7DniCSKA.bg

Армейци, това е срамно! След три дни продажба на билети за дербито, се случва нещо страшно

7 Dni CSKA15.03.201859190
Левски - ЦСКА,  играчи Фенове, Сектор "Г"

След три дни продажба на билети за дербито, ЦСКА е изправен пред угрозата, за първи път да да влезе в мегамача на България като домакина с по-малко публика!

Проверка на 7DniCSKA.bg показа, че след първите 3 дни на продажбите на билети, тези за секторите “Б” и “В” вървят доста по-добре от другите два, които са предназначени за привърженици на “армейците”.

От “Тикетпро” уточниха, че очакват по принцип големия интерес към билетите да стартира от днес, затова са готови едва в събота да се ангажират с прогноза кои фенове ще са повече.

Така, че феновете на ЦСКА трябва да вземат тежката дума и да не я дадат до края!

ЦСКА приема Левски на Националния стадион “Васил Левски” в неделя (18 март) от 13:00 часа.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите “А” и “Г”, а гостуващите привърженици – в секторите “Б” и “В”.

Цената на билетите за “А” и “В” сектор е 15 лева, а за “Г” и “Б” – 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени фен магазина на “Армията” и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на “Арена Армеец”.

В деня на мача за нашите фенове в 9:00 часа ще отворят касите на “Ариана” и пред сектор “А” на Националния стадион, както и касата до фен магазина на “Армията”.

Абонаментните карти са валидни за мача, като картодържателите трябва да се снабдят с покани от администрацията на стадион ”Българска армия”. Поканите могат да бъдет взети от сряда до петък (14 – 16 март) от 09:00 – 17:00 часа и в деня на мача от 9:00 до 12:00 часа. Покани се получават срещу представяне на абонаментна карта. Картодържателите за сектор “В” ще бъдат настанени в сектор “А”. Картодържателите за сектор “Г” не се нуждаят от покани. Те могат да влизат на ст. “Васил Левски” през 21 и 22 вход, само с абонаментната си карта.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!