Само в 7DniCSKA.bg

ЦСКА с първо официално попълнение, договори всичко с него

7 Dni CSKA20.12.2016341

ЦСКА вече може да обяви първото си ново попълнение, което договори условията си с клуба и предстои подписване на договор в съвсем кратко време.

Ства дума за главния методист на школата на ЦСКА Митко Джоров, който се е разбрал с клуба да продължи работата си за постоянно. Той бе на едномесечен стаж в Борисовата градина, който вече изтече. Преди два дни ръководството на ДЮШ и Джоров са седнали и са се договорили да продължат съвместната си работа и напролет.

На „Армията” са много доволни от знанията и методите на Джоров, който помогна много със своите анализи и съвети. Неговата основна дейност е да изготвя доклади за съперниците на ЦСКА при юношите. Те включват стил и схема на игра, силни и слаби страни, ключови играчи… След това Джоров анализира обстойно детайлите с треньорите от школата и им дава насоки за тактиката в отделните срещи. Именно след подробно проучване от страна на Джоров ЦСКА напълно надигра Левски в дербито при 17-годишните. Армейците победиха с 2:0, но пропуснаха още няколко чисти положения и почти не допуснаха опасности пред своята врата.
48-годишният специалист е работил дълго време в школите на Спартак Пд и Ботев Пд, а през последната година бе директор на ДЮШ на Локо Пд и Берое.

коментар

  • Ivan

    20.12.2016 at 10:47

    Силно попълнение за шкоата ,браво на ръководсвото !

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *