Само в 7DniCSKA.bg

Шефът на школата разясни за скандала с отстранените юноши

7 Dni CSKA23.12.201690

Директорът на школата на ЦСКА Стефан Яръмов сподели мнението си за възникналия инцидент в Спортното училище “Ген. Владимир Стойчев”.

“Първо искам да уточня, че случаят е доста силно преувеличен от медиите. На първо място – момчетата не са викали “Аллах акбар”. Те са закъснели с 20 минути за час. След което са решили да влязат в стаята с шапки и шалове през лицата, като искали да уплашат учителката. Детски щуротии. Това, че тя е била припаднала, са измислици. Веднага ги е разпознала. Освен това инцидентът се е случил на 2 декември и не разбирам защо едва сега се разпространява. Както и да е, ЦСКА категорично не толерира подобни прояви на свои възпитаници и поради тази причина момчетата ще бъдат наказани. Изчакваме решението на педагогическия съвет на училището за това каква санкция ще им наложи. Той ще се проведе преди края на годината. И на база на него и ние ще вземем решение какво да правим с момчетата. Може да бъдат отстранени окончателно от отбора, може и друго да бъде наказанието им”, каза Яръмов.

“ЦСКА през годините е бил символ на дисциплината и така трябва да бъде и сега. Затова ще наказваме всякаква подобна проява. Ние много държим на коректното поведение на нашите деца както на терена, така и извън него”, добави Яръмов.

По-рано през сезона заради неспазване на режима и дисциплината бе временно отстранен Павел Головодов. Наказанието му бе в сила близо 2 месеца, като той не участваше в официални мачове.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *