Невероятна история! Ето как една майка запали децата си по ЦСКА (Снимки)

7 Dni CSKA23.12.20162180

Днес ще ви представим една истинска „армейка”. Жена, която е достойна за уважение от всеки един фен. Това е Камелия Кръстева. Тя е пример за всички родители, които искат техните деца да живеят с мисълта за любимия ЦСКА. Убедете се сами в невероятната история на тази фенка, която определено ще ви накара да се замислите.

“Казвам се Камелия Кръстева и съм фенка на отбора още от малка. Моят баща е възпитал мен и брат ми винаги да носим „червената” любов в сърцата си. Той всеки ден ни разказваше истории за великите успехи на ЦСКА, а в къщи нямаше и кътче без снимки и други материали за отбора. Изключителна гордост за него беше, че Стойчо Младенов е родом от неговото село Плоски”, спомня си Камелия. След това те се върна към спомените и за първия мач на ЦСКА, който е посетила. 

“Беше преди повече от 12 години, когато бях бременна с малкия ми син и държах за ръка по-големия. Този мач беше финал за „Купата на България” срещу Литекс. За съжаление загубихме мача с дузпи, след като в редовното време резултатът беше 2:2. Мисля, че от тогава предадох любовта към ЦСКА на моите деца, въпреки че малкият още не беше роден. Сега ние всички заедно сме почти на всеки мач, като дори не пропускаме и тези в провинцията. Най-незабравимият мач за мен и семейството ми е „снежната” победа над Левски с 3:0. Тогава малкият ми син не спираше да си играе и да прави снежни топки, но от това се намокри целият. Той издържа мъжки до края на полувремето, но тогава ми каза, че целият е мокър.
Слезнахме в тоалетните и той наистина беше вир вода. Дадох му моите чорапи, за да са му сухи краката, а аз догледах мача боса. През второто полувреме той замръзваше, но не спираше да пее любимите песни за ЦСКА и да вее гордо знамето на победата”, каза още ревностната привърженичка на ЦСКА.

1
3
4
5
6
7
8
9

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *