Само в 7DniCSKA.bg

Най-възрастният на “Армията” разкри какво е било в ЦСКА, преди да дойде Ганчев! Срам!

7 Dni CSKA27.12.2016101

Един от най-опитните треньори в ДЮШ на ЦСКА – Сашо Борисов, продължава да е част и от проекта на Гриша Ганчев, като е най-възрастният в школата със своите 61 години. Вижте какво заяви специалистът в интервю за “Тема Спорт”.

“Нещата от финансова гледна точка бяха много зле. Наистина не можеха да се намерят пари за пътуване. Освен това заплатите не се плащаха редовно и не се чувствахме спокойни. Как да работиш нормално при такава обстановка. Но след ангажирането на Гриша Ганчев всичко това вече е изчистено. Сега виждам, че се гради нещо много сериозно и от тази гледна точка вярвам, че ЦСКА ще си стъпи на краката във всяко едно отношение. Сигурен съм, че отново ще бъде сила номер едно на всички нива”, коментира Борисов

коментар

 • ЦСКА-БЪЛГАРИЯ

  08.01.2017 at 2:29

  НЕКА РАЗБЕРЪТ ВСИЧКИ В ТАЯ ДЪРЖАВА:
  ЦСКА Е ОТБОРА НА КОЙТО ХОРАТА ХОДЯТ НА МАЧОВЕ,ПОДКРЕПЯТ И СКАНДИРАТ ИМЕТО МУ.
  А ТОЗИ ОТБОР Е ИМЕННО ТОЗИ КОЙТО В МОМЕНТА ИГРАЕ НА БЪЛГАРСКА АРМИЯ.ОТБОРА С НАЙ МНОГО ЗРИТЕЛИ,КАКТО НА СТАДИОНА,ТАКА И ГЛЕДАН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА-ФАКТ КОИТО ИЗНЕСОХА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИЙ ДАЖЕ И ПРИБЛИЖЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ДО ОТБОРА ОТ ПОДУЯНЕ,КОЙТО ОТ ЗЛОБА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАГНИВА,ОТБОР БОЛЕН ОТ НЕИЗЛЕЧИМА ГАНГРЕНА
  НАРЕЧЕНА-ЗЛОБА,ЗАВИСТ,ПОДЛОСТ,ОТБОР НА КОЙТО БИВШИ И НАСТОЯЩИ РЪКОВОДИТЕЛИ И В ЧАСТНОСТ ФЕНОВЕ НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ГИ НЕНАВИЖДА.ОТБОР ОПРИЛИЧИЛ СЕБЕ СИ ЗА ОТБОР НА НАРОДА,КЪДЕ ВИ Е НАРОДА ГОСПОДА ОТ НАЙ КРАЙИЯТ КВАРТАЛ НА СОФИЯ:ПО СТАДИОНИТЕ ВИ НЯМА,НИКЪДЕ ВИ НЯМА,ЯВНО СТЕ НЯКАКВИ ЗОМБИТА КОИТО ИЗЛИЗАТЕ ОТ БЪРЛОГИТЕ СИ КОГАТО НАЙ ВЕЛИКИЯТ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ ЦСКА ИМА ПРОБЛЕМИ И ВИЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ДА НАПОМНИТЕ ЧЕ ВИ ИМА.
  -Е НЯМА ВИ ГОСПОДА ДОНОСНИЦИ И ВСЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА.МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ЗНАЯТ КОЙ Е ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ ,НО НЕ ГО ОПРИЛИЧАВАТ С ВАШИЯТ ОТБОР ВИЕ СТЕ ПРОТИВОЛОЖНОСТ НА НАЙ ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРИН.
  ВИЕ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА НАЙ ОБИЧАНИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ЦСКА СКОРО ЩЕ ПАДНЕТЕ В ГРОБА КОЙТО КОПАЕЕТЕ ПОЧТИ 30 ГОДИНИ.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *