Още от дете запали моето сърце…

Най-възрастният на „Армията“ разкри какво е било в ЦСКА, преди да дойде Ганчев! Срам!

Един от най-опитните треньори в ДЮШ на ЦСКА – Сашо Борисов, продължава да е част и от проекта на Гриша Ганчев, като е най-възрастният в школата със своите 61 години. Вижте какво заяви специалистът в интервю за „Тема Спорт“.

„Нещата от финансова гледна точка бяха много зле. Наистина не можеха да се намерят пари за пътуване. Освен това заплатите не се плащаха редовно и не се чувствахме спокойни. Как да работиш нормално при такава обстановка. Но след ангажирането на Гриша Ганчев всичко това вече е изчистено. Сега виждам, че се гради нещо много сериозно и от тази гледна точка вярвам, че ЦСКА ще си стъпи на краката във всяко едно отношение. Сигурен съм, че отново ще бъде сила номер едно на всички нива“, коментира Борисов

Харесай страницата на 7DniCSKA.bg във Фейсбук

1 Comment

 1. ЦСКА-БЪЛГАРИЯ
  08.01.2017 - 2:29

  НЕКА РАЗБЕРЪТ ВСИЧКИ В ТАЯ ДЪРЖАВА:
  ЦСКА Е ОТБОРА НА КОЙТО ХОРАТА ХОДЯТ НА МАЧОВЕ,ПОДКРЕПЯТ И СКАНДИРАТ ИМЕТО МУ.
  А ТОЗИ ОТБОР Е ИМЕННО ТОЗИ КОЙТО В МОМЕНТА ИГРАЕ НА БЪЛГАРСКА АРМИЯ.ОТБОРА С НАЙ МНОГО ЗРИТЕЛИ,КАКТО НА СТАДИОНА,ТАКА И ГЛЕДАН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА-ФАКТ КОИТО ИЗНЕСОХА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИЙ ДАЖЕ И ПРИБЛИЖЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ДО ОТБОРА ОТ ПОДУЯНЕ,КОЙТО ОТ ЗЛОБА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАГНИВА,ОТБОР БОЛЕН ОТ НЕИЗЛЕЧИМА ГАНГРЕНА
  НАРЕЧЕНА-ЗЛОБА,ЗАВИСТ,ПОДЛОСТ,ОТБОР НА КОЙТО БИВШИ И НАСТОЯЩИ РЪКОВОДИТЕЛИ И В ЧАСТНОСТ ФЕНОВЕ НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ГИ НЕНАВИЖДА.ОТБОР ОПРИЛИЧИЛ СЕБЕ СИ ЗА ОТБОР НА НАРОДА,КЪДЕ ВИ Е НАРОДА ГОСПОДА ОТ НАЙ КРАЙИЯТ КВАРТАЛ НА СОФИЯ:ПО СТАДИОНИТЕ ВИ НЯМА,НИКЪДЕ ВИ НЯМА,ЯВНО СТЕ НЯКАКВИ ЗОМБИТА КОИТО ИЗЛИЗАТЕ ОТ БЪРЛОГИТЕ СИ КОГАТО НАЙ ВЕЛИКИЯТ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ ЦСКА ИМА ПРОБЛЕМИ И ВИЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ДА НАПОМНИТЕ ЧЕ ВИ ИМА.
  -Е НЯМА ВИ ГОСПОДА ДОНОСНИЦИ И ВСЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА.МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ЗНАЯТ КОЙ Е ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ ,НО НЕ ГО ОПРИЛИЧАВАТ С ВАШИЯТ ОТБОР ВИЕ СТЕ ПРОТИВОЛОЖНОСТ НА НАЙ ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРИН.
  ВИЕ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА НАЙ ОБИЧАНИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ЦСКА СКОРО ЩЕ ПАДНЕТЕ В ГРОБА КОЙТО КОПАЕЕТЕ ПОЧТИ 30 ГОДИНИ.

  Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *