Само в 7DniCSKA.bg

Потвърдиха 7DniCSKA.bg: ЦСКА е на няколко дни от нов треньор!

7 Dni CSKA29.12.201690

ЦСКА може да има нов треньор още след няколко дни! Новината, за която ексклузивно съобщи 7DniCSKA.bg, днес бе потвърдена и от близкия до Гриша Ганчев вестник “Тема спорт”!

Ето и новината от газетата:

Ръководството на ЦСКА обмисля старателно вариантите за нов треньор. Към момента вероятността новият наставник на тима да бъде българин е съвсем малка.  Както е известно, след раздялата с Едуард Йорданеску от Борисовата градина обявиха, че новият треньор ще бъде българин.

Първоначално се спрягаха имената на Светослав Тодоров и Красимир Балъков, след което се появи информация, че временният наставник Стамен Белчев ще продължи да води тима и през пролетта.

От няколко дни обаче “червените” босове са влезли в контакт с чужденец, чието име засега се пази в тайна, пише “Тема Спорт”. Неговата визитка била далеч по-солидна от тази на румънеца Йорданеску. Има вариант въпросният треньор да поеме ЦСКА от 1 януари.

От няколко дни обаче “червените” босове са влезли в контакт с чужденец, чието име засега се пази в тайна. Неговата визитка била далеч по-солидна от тази на румънеца Йорданеску. Има вариант въпросният треньор да поеме ЦСКА от 1 януари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *