Димитрия, или как ЦСКА се превръща в любов!

7 Dni CSKA30.12.2016362

В навечерието на Нова година, 7DniCSKA.bg има късмета да ви запознае с Димитрия Караджова и нейната голяма червена история.

Първият допир на Димитрия до футбола е покрай баща и. Двамата редовно слушали по радиото мачовете от родното първенство. Нейният баща е бил фен на Славия, но въпреки това Димитрия така и не приема белия клуб насериозно. Когато открива ЦСКА, тя се влюбва от сърце и така до днес.

Г-жа Караджова ни разказва, че в нейното детство е било истинска атракция да си момиче, което е запалено по футбола. Ходила с по 3-4 шала на училище с, което е изумявала както по-големите така и учителите си.

По това време в Гоце Делчев се открива фен-клуб на ЦСКА, в който Димитрия е единственото момиче. Това отново не я притеснява, защото любовта и към ЦСКА, както тя сама я описва, е вечна и безгранична.

Благодарение на ЦСКА тя е завързала приятелства за цял живот и безценни спомени. Сега Димитрия продължава да ходи по мачове и да дере гърло за ЦСКА. И използва всяка една минута на стадиона, за да предава своята “армейска” любов на дъщеря си.

 

,

 

2 коментара

 • Kircho Mircho

  30.12.2016 at 6:56

  Три- четири
  “Още от детееее…”

  Reply

 • Димитрия

  30.12.2016 at 9:19

  Запали моето сърце…

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *