Още от дете запали моето сърце…

Димитрия, или как ЦСКА се превръща в любов!

В навечерието на Нова година, 7DniCSKA.bg има късмета да ви запознае с Димитрия Караджова и нейната голяма червена история.

Първият допир на Димитрия до футбола е покрай баща и. Двамата редовно слушали по радиото мачовете от родното първенство. Нейният баща е бил фен на Славия, но въпреки това Димитрия така и не приема белия клуб насериозно. Когато открива ЦСКА, тя се влюбва от сърце и така до днес.

Г-жа Караджова ни разказва, че в нейното детство е било истинска атракция да си момиче, което е запалено по футбола. Ходила с по 3-4 шала на училище с, което е изумявала както по-големите така и учителите си.

По това време в Гоце Делчев се открива фен-клуб на ЦСКА, в който Димитрия е единственото момиче. Това отново не я притеснява, защото любовта и към ЦСКА, както тя сама я описва, е вечна и безгранична.

Благодарение на ЦСКА тя е завързала приятелства за цял живот и безценни спомени. Сега Димитрия продължава да ходи по мачове и да дере гърло за ЦСКА. И използва всяка една минута на стадиона, за да предава своята „армейска“ любов на дъщеря си.

 

,

 

Харесай страницата на 7DniCSKA.bg във Фейсбук

2 коментара

 1. Kircho Mircho
  30.12.2016 - 6:56

  Три- четири
  „Още от детееее…“

  Reply
 2. Димитрия
  30.12.2016 - 9:19

  Запали моето сърце…

  Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *