Само в 7DniCSKA.bg

Легенда на ЦСКА: Трябват ни поне 6-7 нови играчи, за да се борим за титлата

7 Dni CSKA30.12.2016111

Една от емблемите на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред „Тема Спорт” три от актуалните теми около клуба – селекцията, треньорския пост и евентуалното назначаване на спортен директор. През изминалите дни пък Паро поддържаше честа връзка с друга легенда – Христо Стоичков.

„ЦСКА, за да се бори за титлата през следващия сезон, трябва да си обнови кажи-речи целия състав. Или поне да привлече 6-7 нови, които да внесат солидно качество в отбора. Ясно е, че този сезон ЦСКА няма да успее да се пребори за първото място предвид много сериозното точково изоставане от лидера. Отсега трябва да се мисли за идната кампания, когато титлата да бъде атакувана. Но това може да стане само при достатъчно добре селектиран, подготвен и сравнително обигран състав. В момента е очевидно, че ЦСКА е далеч като класа от Лудогорец и е нужно да се привлекат нови футболисти, за да се скъси разликата”, каза Паро.

„Личното ми мнение е, че Стамен Белчев може да продължи да води отбора. Той се справи добре дотук, а освен това познава качествата на наличните играчи. Вместо да се инвестират средства в скъп треньор от чужбина, по-добре да се привлекат нови футболисти. Защото с наличните който и наставник да дойде, трудно ще постигне нещо съществено. Така че да пишат този сезон за „нулев” и да се гледа към следващия. Сега най-много да се стигне до второто място, но на мен най-реално ми се струва ЦСКА да завърши трети”, добави Никодимов.

„Не считам за крайно наложително привличането на спортен директор. Според мен не е необходимо да има фигура, която да контролира играчите. Те трябва сами да внимават какво и как правят. Ако ли не, проблемът е в тях, а не в ръководството или в треньора. Като не могат да се държат като професионалисти, тогава да си търсят други клубове”, коментира Никодимов.

коментар

 • Торбалан

  01.01.2017 at 10:51

  Честита Нова година, братя армейци! От здраве да не се отървете!
  ЦСКА ШАМПИОН! ЦСКА ДО ГРОБ! ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ ЗАВИНАГИ!

  ОЩЕ ОТ ДЕТЕ,
  ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ!
  ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН!
  АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
  ПОЛУДЯВАМЕ,
  НИЕ СМЕ АРМЕЙЦИТЕ!
  ТАЗИ БЕЗГРАНИЧНА ЛУДОСТ,
  НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *