Само в 7DniCSKA.bg

Стамен Белчев обясни защо Ганчев го е оставил начело на ЦСКА

7 Dni CSKA03.01.201780

Новоназначеният старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев говори за своето назначение и вижданията си за бъдещето на отбора пред клубния сайт.

– Честито назначение. Как виждате ЦСКА през пролетта?

– Благодаря за доверието, което ми гласуваха от Управителния съвет и най-вече г-н Ганчев. Надявам се да го оправдаем и на края на сезона да бъдем удовлетворени от работата, която сме свършили. Със сигурност има какво да се прави. Трябва да подобрим играта и резултатите на ЦСКА.

– В четирите мача, в които водихме отбора ЦСКА записа за първи път четири сухи мрежи.

– На пролет трябва да продължим по същия начин. Трябва да подобрим работата си пред вратата на противника. Имаме нужда от повече увереност и спокойствие на терена. Изключително е важно да започнем да реализираме по-добре шансовете, които създаваме. Това е проблем, по който ще работим.

– Имате ли поставени конкретни цели от ръководството?

– Няма нужда да се поставят цели в клуб като ЦСКА. Ясно е, че трябва да подобрим играта и резултатите. Задължително е да започнем да изглеждаме по-добре като отбор. За целта трябва всички да гледаме в една посока и да имаме повече доверие помежду си.

– Вие вкарахте в първия отбор няколко момчета от дублиращия тим. Как виждате тяхното бъдеще?

– Всичко си зависи от тях. За всеки един от тях има място в ЦСКА. Те обаче не трябва да се отпускат. Мястото на никого не е гарантирано. В отбора ще играят само хора, които показват постоянство.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *