Само в 7DniCSKA.bg

В събота Белчев ще обяви промените в щаба и трима нови играчи от школата

7 Dni CSKA04.01.2017190

Стамен Белчев ще обяви в събота окончателния си щаб. До момента в екипа на специалиста попадат Даниел Моралес, наставникът на вратарите Ивайло Иванов, кондиционният треньор Томас Нойберт и помощникът на германеца Кирил Динчев. 47-годишният старшия обаче не съобщи вчера дали те ще останат и напролет. Все пак сигурни за щаба са Иванов, Нойберт и Динчев.

През уикенда обаче може да има някои размествания. Вариант е Моралес да продължи работа само в школата, където е начело на набор 2006 г. А за щаба на първия отбор е гласен Ивайло Станев, който сега води дубъла и формацията до 19 г. Той бе и помощник на Белчев във втория отбор.

С оглед на повишените отговорности в ДЮШ пък не е изключено да се търси и нов треньор, който да облекчи останалите в школата. Очаква се и завръщането на Антон Димитров-Пирожката, който е в болнични. Всичко това ще се уточни в събота на среща между Стамен Белчев и директора на академията Стефан Яръмов, който в момента не е в София.

Също в събота Белчев ще реши и кои момчета от дубъла и юношеските формации да повика в представителния тим. В групата ще влязат поне трима. Очаква се сред тях да са левият бек/крило Ангел Лясков и нападателят Тонислав Йорданов.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *