Само в 7DniCSKA.bg

“Тема спорт”: Може направо да продадат “Армията” на ЦСКА!

7 Dni CSKA05.01.2017133

Най-четеният спортен вестник “Тема спорт” прави в новия си брой доста смела хипотеза за бъдещето на стадион “Българска армия”. Според изданието, след новото решение на Министерски съвет, той може дори да бъде продаден на ЦСКА!

“ЦСКА е все по-близо да придобие “Армията” и Панчарево за дългосрочно ползване. Правителството в оставка взе решение да промени статута на базите. Те вече не са публична, а частна държавна собственост. Техен стопанин пък става “Национална спортна база”, а не както бе досега – Спортното министерство”. Това облекчава значително възможността имотите да мъдат отдадени под наем, на концесия или дори продадени на ЦСКА. А постановлението на Министерски съвет улеснява и провеждането на строителни дейности”.

3 коментара

 • POLYTRON

  05.01.2017 at 9:47

  КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ И ЦСКА ДА СТАНЕ ЗАКОНЕН СОБСТВЕНИК НА СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ!!! ЧРЕЗ ЗАКУПУВАНЕТО НА БАЗИТЕ, ГРИШАТА ВЕЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРА В НЕЩО, КОЕТО ЩЕ МУ НОСИ РЕАЛНИ ПРИХОДИ!!! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ МЕРАКЛИИ, КОИТО ЩЕ ИСКАТ ДА ИНВЕСТИРАТ В НОВ СТАДИОН С ПРИЛЕЖАЩИТЕ МУ ИНФРАСТРУКТУРИ СЪЩО НЕ ЛИПСВАТ!!! ЕДНА ТАКАВА ПРОДАЖБА, СТИГА ДА Е ГАРАНТИРАНА ПО ДОГОВОР, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА СПОРТНИ ЦЕЛИ ОТ ЦСКА, ЩЕ ДОНЕСЕ НАЙ-НАКРАЯ СПОКОЙСТВИЕ ЗА ЦСКА, ЗАЩОТО МЕРАКА ЗА ЗАГРАБВАНЕ НА ТЕЗИ АПЕТИТНИ ИМОТИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ИМА – НЕЩО, ОТ КОЕТО ЦСКА СЪС СИГУРНОСТ СТРАДАШЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ НА БАНДИТСКИ ПРЕХОД!!!

  Reply

  • НСПП

   05.01.2017 at 11:42

   Абсолютно!

   Reply

 • az67

  05.01.2017 at 23:58

  Точен коментар на колегата Политрон,дай боже да се случат най-после тези мечти на хиляди армейци.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *