Още от дете запали моето сърце…

„Тема спорт“: Може направо да продадат „Армията“ на ЦСКА!

Най-четеният спортен вестник „Тема спорт“ прави в новия си брой доста смела хипотеза за бъдещето на стадион „Българска армия“. Според изданието, след новото решение на Министерски съвет, той може дори да бъде продаден на ЦСКА!

„ЦСКА е все по-близо да придобие „Армията“ и Панчарево за дългосрочно ползване. Правителството в оставка взе решение да промени статута на базите. Те вече не са публична, а частна държавна собственост. Техен стопанин пък става „Национална спортна база“, а не както бе досега – Спортното министерство“. Това облекчава значително възможността имотите да мъдат отдадени под наем, на концесия или дори продадени на ЦСКА. А постановлението на Министерски съвет улеснява и провеждането на строителни дейности“.

Харесай страницата на 7DniCSKA.bg във Фейсбук

3 коментара

 1. POLYTRON
  05.01.2017 - 9:47

  КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ И ЦСКА ДА СТАНЕ ЗАКОНЕН СОБСТВЕНИК НА СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ!!! ЧРЕЗ ЗАКУПУВАНЕТО НА БАЗИТЕ, ГРИШАТА ВЕЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРА В НЕЩО, КОЕТО ЩЕ МУ НОСИ РЕАЛНИ ПРИХОДИ!!! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ МЕРАКЛИИ, КОИТО ЩЕ ИСКАТ ДА ИНВЕСТИРАТ В НОВ СТАДИОН С ПРИЛЕЖАЩИТЕ МУ ИНФРАСТРУКТУРИ СЪЩО НЕ ЛИПСВАТ!!! ЕДНА ТАКАВА ПРОДАЖБА, СТИГА ДА Е ГАРАНТИРАНА ПО ДОГОВОР, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА СПОРТНИ ЦЕЛИ ОТ ЦСКА, ЩЕ ДОНЕСЕ НАЙ-НАКРАЯ СПОКОЙСТВИЕ ЗА ЦСКА, ЗАЩОТО МЕРАКА ЗА ЗАГРАБВАНЕ НА ТЕЗИ АПЕТИТНИ ИМОТИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ИМА – НЕЩО, ОТ КОЕТО ЦСКА СЪС СИГУРНОСТ СТРАДАШЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ НА БАНДИТСКИ ПРЕХОД!!!

  Reply
  • НСПП
   05.01.2017 - 11:42

   Абсолютно!

   Reply
 2. az67
  05.01.2017 - 23:58

  Точен коментар на колегата Политрон,дай боже да се случат най-после тези мечти на хиляди армейци.

  Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *