Пичове, ето така се подкрепя ЦСКА!

7 Dni CSKA05.01.2017100

Традиционното представяне на феновете на ЦСКА продължава и през новата година. Днес решихме да ви запознаем с Цветелин Петров и неговата интересна история за отбора на сърцето му.

„Казвам се Цветелин и обичам ЦСКА от дете. Основен виновник за това е моят дядо Петър, който първи запали искрата. Естествено и на първият ми мач на отбора ме заведе отново той. Въпросният мач беше 1/4 финал за КНК срещу Рода на стадион „Българска Армия”. Беше впечатляващ мач, а ние победихме след головете на Христо Стоичков и Емил Костадинов. След мача бях истински щастлив, защото бях открил и почуствал любовта, която и до днес пазя в сърцето си.

За мен ЦСКА е най-добрият отбор и искам винаги да побеждава, но знам, че това няма как да стане. Всеки клуб има както добри така и лоши моменти, но ние феновете винаги трябва да бъдем на стадиона. Като пример мога да дам мача от 23.09.1994 година, когато вечният съперник ни победи с резултат 1:7. Въпреки болката и разочарованието от загубата, аз и моите приятели бяхме на стадиона още на следващия домакински мач. Защото това е работата на хората, които обичат ЦСКА – да са на стадиона винаги, без значение от резултатите. Това искам да кажа на пичовете, които сега мрънкат от липсата на резултати.

Искам да кажа няколко думи и за сегашното положение на отбора. Изключително съм доволен от това, че най-накрая нашият собственик е честен човек, който разбира и знае какво трябва да направи. Наясно съм, че това е най-доброто за ЦСКА и, че скоро ще имаме сглобен и добре балансиран отбор.”

ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ
дни
0
8
часове
2
2
минути
1
0
секунди
5
4
АНГАЖИРАНИ БИЛЕТИ: 17 198

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *