Още от дете запали моето сърце…

Гриша Ганчев не разбира от треньори!? А тези на Лудогорец чии са?

Ръководството на ЦСКА бе подложено на някаква странна атака, защото видите ли оставило анонимен треньор като Стамен Белчев начело на големия червен клуб.

Първо Белчев показа с три победи и едно реми в 4 мача, без нито един допуснат гол, че заслужава втори шанс. А и самите играчи признаха, че неговото идване е успокоило страшно много съблекалнята.

По-важно е обаче второто и то е свързано с Гриша Ганчев. Никой няма неговия нюх към помощници, които носят генералски жезъл в раницата.

Ферарио Спасов беше обикновен трети асистент на Димитър Димитров, преди Ганчев да го извади от сянката на Херо и да го превърне в един от трите най-успели български треньори на последното 25-летие.

Ами кой тандем вкара този сезон Лудогорец в Шампионската лига? Георги Дерменджиев и Петко Петков са бивши помощници в Литекс, като последният дори за кратко бе повишен и в старши, когато спечели с ловчанлии Суперкупата.

Златомир Загорчич също беше помощник в Ловеч, преди да поеме първо „оранжевите“, а след това и да направи фурор в Сърбия с Войводина.

Така, че феновете на ЦСКА трябва да са спокойни, Гриша Ганчев е видял в Стамен Балчев доста неща, преди да му даде ЦСКА в ръцете.

Харесай страницата на 7DniCSKA.bg във Фейсбук

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *