Гриша Ганчев не разбира от треньори!? А тези на Лудогорец чии са?

7 Dni CSKA06.01.2017210

Ръководството на ЦСКА бе подложено на някаква странна атака, защото видите ли оставило анонимен треньор като Стамен Белчев начело на големия червен клуб.

Първо Белчев показа с три победи и едно реми в 4 мача, без нито един допуснат гол, че заслужава втори шанс. А и самите играчи признаха, че неговото идване е успокоило страшно много съблекалнята.

По-важно е обаче второто и то е свързано с Гриша Ганчев. Никой няма неговия нюх към помощници, които носят генералски жезъл в раницата.

Ферарио Спасов беше обикновен трети асистент на Димитър Димитров, преди Ганчев да го извади от сянката на Херо и да го превърне в един от трите най-успели български треньори на последното 25-летие.

Ами кой тандем вкара този сезон Лудогорец в Шампионската лига? Георги Дерменджиев и Петко Петков са бивши помощници в Литекс, като последният дори за кратко бе повишен и в старши, когато спечели с ловчанлии Суперкупата.

Златомир Загорчич също беше помощник в Ловеч, преди да поеме първо “оранжевите”, а след това и да направи фурор в Сърбия с Войводина.

Така, че феновете на ЦСКА трябва да са спокойни, Гриша Ганчев е видял в Стамен Балчев доста неща, преди да му даде ЦСКА в ръцете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *