Само в 7DniCSKA.bg

С тези 7 носители на купата ЦСКА ще завърши сезона

7 Dni CSKA10.01.2017161

7 носители на купата на България ще завършат сезона в ЦСКА. Това стана ясно, след като днес “армейците” официално се разделиха с Анатолий Господинов и Борис Галчев. Двамата разтрогват по взаимно съгласие с клуба.

От 7-те само двама – Божидар Чорбаджийски и Преслав Йорданов, играха във финалната среща с Монтана през май на “Васил Левски”. Останалите, които бяха в отбора са: Петър Витанов, Павел Головодов, Валентин Антов, Васил Попов, Айкут Рамадан.

коментар

  • Stelio Chepa

    10.01.2017 at 17:23

    и Преслав е пътник, като се появи нападател. Жалка работа този отбор който спечели купата трябваше да си играе морално право в Б група Б отбора и който играе добре да е в представителния, а представителния изцяло от трансферирани играчи с класа, а не тези от Литекс. За това търпим подигравки и т.н. от Литекс за ЦСКА стават само Асприля и Страхил. Другите са колкото да отбием номера, защото ЦСКА на трето място е отбиване на номер. Плюс 15 нови милиона за Лудогорец, единственото стигане и събаряне на Лудогорец е ако се изкарат пари. Ако не се изкарат пари, ще трябва да свикваме най-великия отбор да играе за 2ро или 3то място. И Както виждам все още нямаме нови играчи, а се разделяме днес с човек, който пуска много яки пасове и повечето хубави неща, които сме направили са от неговите пасове…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *