Само в 7DniCSKA.bg

Скандал ли? Ето така се тръгва от ЦСКА! Първите думи на Галчев и Господинов

7 Dni CSKA10.01.2017242

„Тръгвам си с най-добри чувства от ЦСКА. Тук прекарах прекрасни години. Моля ви, не търсете под вола теле. Няма скандали, няма разправии. Разделихме сме като интелигентни хора”, заяви Борис Галчев, който по-рано днес през деня разтрогна договорите си с „червения” клуб по взаимно съгласие. Абсолютно по същия начин от Борисовата градина си тръгна и вратарят Анатолий Господинов.

Само в 7DniCSKA.bg: 3 нови автобуса за ЦСКА от март!

„Искам да пожелая на ЦСКА само и единствено успехи. Убеден съм, че „армейците” ще станат скоро време шампиони и ще се върнат там, където им е мястото”, добави Галчев.

На въпрос дали вече си е намерил нов отбор, той отговори по следния начин: „Чакайте бе, хора, аз да не съм Кристиано Роналдо, та веднага да се уредя с клуб! Вероятно до няколко дни ще има развитие, но на този етап не мога да ви кажа нищо конкретно”.

Анатоли Господинов пък пожела изрично да подчертае, че си е тръгнал от ЦСКА по собствено желание.

Най-важният човек в ЦСКА отново е тук! (Снимки)

„Не искам да се спекулира с моето име и по мой адрес. Истината е следната – сам настоях да си тръгна, тъй като искам да се развивам. Уважавал съм, уважавам и ще уважавам ЦСКА, но за мен е по-добре да играя. Поради тази причина разтрогнах с клуба по взаимно съгласие. Има интерес от няколко отбора, но в момента няма яснота къде ще продължи кариерата ми”, сподели Господинов пред БЛИЦ СПОРТ.

2 коментара

 • Cska Sofia

  10.01.2017 at 18:20

  Браво пускайте чужденците и ще спечелим титлата .. не се ли вижда че ако няма БЪЛГАРИ и нахъсани момчета като Галчев и Господинов няма никакво бъдеще бе..та тия анимационни герои застават пред сектора о не знаят какво да правят бе излизат на терена и се чудят вечерта къде ще ядът пияр и на кое касино ще отидат… що за простотии са това ..ако бяхме с отбора от миналата година щяхме да сме много по_добре…

  Reply

  • az67

   13.01.2017 at 18:43

   В голяма грешка си,просто трябват няколко мааалкоо по- класни чужденци.

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *