Само в 7DniCSKA.bg

Ето ги агентите на ЦСКА в тила на Лудогорец

7 Dni CSKA11.01.2017760

Те са червените агенти в зеления тил на врага. Те са феновете, които пазят Разград червен! Те са момчетата от фнклуба на ЦСКА в най-големия град на Делиормана.

„КП на ЦСКА Разград” е учреден на 19 декември 1999 г. от инициативен комитет, начело на който е Здравко Душков и още при основаването си има е над 150. За председател е избран д-р Маломир Власов, който на този пост е преизбиран няколко пъти .

Клубът развива мащабна дейност през своята 17-годишна история, негови представители посещават почти всички мачове на любимия отбор, а клубът като цяло е за пример. Организират се турнири по футбол за второкласници, третокласници, четвъртокласници и петокласници / през зимата в зала/ и за по големите 8-12 клас момчета и момичета на затревен терен с хандбални врати, в които участват повече от 260 деца, юноши и девойки. За прослава на ЦСКА на всички участници се раздават клубни сувенири и топки.

За 60 години от създаването на ЦСКА, от фен клуба беше организирано митинг-шествие, приветствано от областния управител Наско Анастасов. В него участваха 200 деца облечени със специални тениски с емблемата на отбора и около 50 члена от фен клуба. Най-отпред на колоната имаше мажоретки облечени в червено, а след тях  духова музика.

Футболният отбор на „КП на ЦСКА Разград” участва в „Спортни игри – Разград‘2016“. Водени от капитана Симеон Изворов, момчетата спечелиха и купата на Кмета д-р Валентин Василев. Победителите бяха в състав: Симеон Изворов-капитан, Красимир Петров, Мартин Димитров, Денислав Цачев, Адриан Любенов, Мариян Петров, Йордан Жеков, Димитър Димитров. След победата нямаше купон, защото веднага трябваше да се тръгва за полуфиналния реванш с Берое, последствие от „армейците” с 2:0.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *