Г-н Попов, сега разбра ли колко велик е Сектор Г? (Унизителни за авиаторите снимки)

7 Dni CSKA12.01.2017363

ЦСКА се завърна с победа в европейските турнири! “Червените” прегазиха швейцарския шампион Волей (Амрисвил) с 3:1 (25:16, 25:22, 18:25, 25:17) в първият 1/16-финал от Купата на CEV.

Това обаче не е новина. ЦСКА е един от най-великите отбори в историята на волейболните евротурнири и такива като Амрисвил ги яде на закуска.

Голямата новина е завръщането в залата на великата, уникалната, грандиозната агитка на ЦСКА. Нейното присъствие показа величието и. Г-н Попов, Сашо, сега разбра ли кой е истинския ЦСКА? Къде бяха Авиаторите, които ти бранеше, обявявайки ги за автентични като теб? Нямаше ги! Скриха се като мишки.

Мачът в залата го изнесоха момчетата от “Армията” – “Енимълс” и останалите. Същите тези момчета през лятото Александър Попов обиждаше на “заблудени”, хванал за ръка Дора Милева. Твърдеше, че помагат за убийството на ЦСКА.

Тази нощ отиде да им се кланя. Преди това обаче трябваше да направи нещо друго – ДА ИМ СЕ ИЗВИНИ! Защото те ще помнят какво направи миналото лято.

 

3 коментара

 • redrage

  12.01.2017 at 8:56

  Ние обичаме ЦСКА но никога няма да забравим думите и делата на Ушака! ЦСКА това сме Ние!Сашето трябва да моли за прошка защото без Нас е една мишка!

  Reply

  • Краси

   12.01.2017 at 11:58

   Сашо е цесекар и много години даваше и лични средства за да го има отбора , идва и връчва наградите на турнира на феновете, така че леко с епитетите

   Reply

 • az67

  13.01.2017 at 18:38

  Стига делби,ЦСКА е на всички армейци.Сашо с времето ще види,че не е бил прав,както и повечето офанзивни момичета и момчета.Само ЦСКА!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *