Само в 7DniCSKA.bg

Червената Лолита: Вече съм забравила “мама” или “ЦСКА” е първата ми дума

7 Dni CSKA13.01.2017750

Една червена Лолита  придаде ново измерение на любовта към ЦСКА. Оказа се, че красавицата дотолкова е отдадена на ЦСКА, че вече е забравила коя е първата дума, която е казала – ЦСКА или мама.

 Ивана е само на 14 години, но нейния баща се е погрижил добре да знае кой е най-добрият отбор в България и как се подкрепя той.

„Казвам се Ивана Христова и съм фенка на ЦСКА. За мен тези четири букви изписват моята най-голяма любов. Любовта, която ми е предадена от малка от баща ми. Даже вече се чудя каква е била моята първа дума: „мама”, „тати” или „ЦСКА”. Първият ми спомен от ЦСКА естествено е от стадиона. Беше пълно, имаше толкова много хора, че отначало се стъписах. Но след това се успокоих, видях емоциите на татко и разбрах, че искам да съм като него. Също незабравим спомен е едно шествие преди един мач с Левски. Тогава вървяхме заедно към националния стадион „Васил Левски”. Ето в този момент имах чувството, че цяла България е ЦСКА. За капак бихме категорично противника. Нищо, че съм момиче, аз не отстъпвам по нищо на другите фенове. Разказвам постоянно на свои приятели и приятелки, колко голям клуб е ЦСКА. Какви футболисти е имал, какви постижения. Че това е отборът на Стоичков, Пенев, Якимов, Жеков, Янев,Колев, Бербатов, Мартин и Стилян Петров и още много други големи имена. Всеки ден чета и се интересувам от историята на клуба и ми е супер интересно, когато науча нещо ново. За това се радвам, че ви има, защото вашият сайт е посветен единствено и само на ЦСКА.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *