Само в 7DniCSKA.bg

След повече от 10 години: ЦСКА пак готов да извади милион евро за играч!

7 Dni CSKA13.01.2017280

ЦСКА е на финалната права в битката за нападателя Рафаел Двамена. Голмайсторът на Аустрия Лустенау се присъедини вчера към лагера на втородивизионния австрийски тим, но това са последните му тренировки с този състав.

Към 21-годишния ганаец има много сериозен интерес от редица клубове. Президентът на Аустрия Лустенау Хюберт Нагл потвърди, че за Двамена има куп оферти.

Добра новина за ЦСКА от Диого Виана! Не само остава, ами…

“Имаме много, много добри предложения за Рафаел. Интересът е доста висок и той е оценяван скъпо. Все още е отворен въпросът дали ще го продадем през зимата, но е факт, че има доста оферти”, каза Нагл, цитиран от Spox.

Медията определя Рафаел като “топъл кекс” заради големия интерес към него. Почти сигурно е, че клубът ще се раздели със своя топнападател до броени дни. Според различни публикации цената му е около 1 милион евро. ЦСКА е бил един от първите клубове, които са влезли в контакт относно ангажирането на нападателя.

Нов шеф на “Армията” се показа със снимка

“Армейците” са на финалната права в преговорите, като те желаят да привлекат новия си нападател преди заминаването за лагера в Испания, което ще е утре. Не е изключено още днес въпросът да намери окончателното си решение.

ЦСКА не е вадил 7-цифрен сума за футболист от времето, когато Васил Божков купи бразилците Лео Лима и Родриго Соуса.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *