Само в 7DniCSKA.bg

Циганката Кали си вкара по-голям автогол от Легендата! А тези снимки с Гришата!?

7 Dni CSKA17.01.20171204

Ако не сте чували, в чалга средите има едно циганско недоразумение Кали. Парясницата е известна с това, че има три деца от трима мъже. И тъй като кариерата и е към края си, реши да посегне към единственото нещо, което в момента в България генерира интерес – ЦСКА!

Чалгаджийката изпяла някаква песен, в която има нещо и срещу ЦСКА. И по съвет на PR-ите си взе, че онзи ден без да е искал някой, се извини във Фейсбук. И стана страшно…. Ултраси на ЦСКА нахлуха в профила на дамата със сините венци и я съсипаха.

Играчите на ЦСКА сами показаха какво правят в Марбея (Снимки)

Ние пък само ще попитаме защо като е толкова истинска левскарка, докато беше на купон на Литекс, посветен на победа над геренци, Кали скочи, взе микрофона от Софи Маринова, скандира “Само Литекс” и след това изпя няколко песни на ухо на Гриша Ганчев!? А той и лепна столевка на челото!

Ей толкова струва геренщината – 100 лева!

Предлагаме ви и снимки от случката.

4 коментара

 • Kurzalefski

  17.01.2017 at 17:43

  Това не е автогол. Това е автокур.

  Reply

 • Gr.Atos

  17.01.2017 at 19:32

  Всички цигани са фенове на ДС Левски, така че не се е случило нищо странно. Гришата, предполагам се досеща, не би било добре да осигурява чрез тях музикалния фон на празници на ЦСКА!

  Reply

 • Kircho Mircho

  17.01.2017 at 22:15

  Излъгах се веднъж я опрашя, ама още ме е срам от тази постъпка.
  На живо е 10 пъти по- зле, отколкото на снимки.

  Reply

 • НСПП

  18.01.2017 at 9:09

  Гришата предполагам е наясно, че подобен контингент – циганският оркестър и някакви чалгарки – нямат място в празненства на ЦСКА под никаква форма!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *