Само в 7DniCSKA.bg

Какъв цесекар си, ако си още в тази страница!? WinBet и MTel също

7 Dni CSKA27.01.20171135

Душманите на ЦСКА всъщност се хранят от…ЦСКА!

Един от многото примери за това е авангардът на лайнометния батальон срещу “армейците” и личен фейсбук на Кирил Домусчиев – Спортал.

По времето на Лупи там преяждаха с пари от ЦСКА, защото Томов беше подписал някакъв идиотски заробващ договор за поддържане на сайта и…емблемата на ЦСКА!

Благодарение на тази емблема, Спортал направи и най-голямата “армейска” страница на ЦСКА. След идването на Гриша Ганчев бяха предприети сериозни мерки в тази посока и клубът вече си има своя официална страница в социалната мрежа.

Което пък принуди спирталаджиите да прекръстят страницата си на официална на…феновете на ЦСКА! С което днес привличат рекламодатели и преяждат с пари на гърба на “червените”. Дори настоящите спонсори на клуба от УинБет и МТел бяха прелъгани по този начин! От сайт, чието присъствие на “Армията” е забранено, заради поредица лъжи и измами на гърба на ЦСКА!

Е, време е феновете на ЦСКА да покажат кои са, да спрат да хранят тези, които искат да унищожат клуба им.

“АРМЕЙЦИ”, махнете се веднага от тази страница – ОТ ТУК:

Ако искате истинска цесекарска страница, ето ви най-бързо развиващата се такава – ТУК

ВИЕ СТЕ НА ХОД!

ВЕДНАГА!

ЗА ДА УДАРИМ ПО ВРАГОВЕТЕ НА ЦСКА!

 

5 коментара

 • Торбалан

  18.01.2017 at 12:02

  Спортал съм го заебал много отдавна. Миши сайт.

  Reply

 • Gr.Atos

  18.01.2017 at 20:42

  Привърженици на ЦСКА, Армейци, съобразете се с тази информация! Спиртал е най-върлия (най-злия, най- проклетия) враг на ЦСКА! Евете му ма йката!

  Reply

 • gd

  19.01.2017 at 8:37

  Така е. Дълги години бях посетител на спортал но откакто киро селската мастия започна да им купива камери съм ги игнорирал. Топспорт и блиц също

  Reply

 • Илиан

  14.03.2017 at 21:29

  Не спирам да им обяснявам , ония пет профила ми блокираха , но продължавам и Господ ми е свидетел , няма да ги оставя на мира тия отпадъци от ЦСКА София Фенс , гнусна измет и подлоги на гелосаната мастия ! Ама като гледам все още има заблудени , които киснат там . Добре , че се включвате и вие , аз не знам вече как да им обяснявам , че ония нямат нищо общо с ЦСКА !

  Reply

 • Neliborisova

  20.06.2017 at 18:37

  Защо ненавиждат така, ЦСКА.То бива омраза ама това е дребна евтина комплексарщина.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *