Само в 7DniCSKA.bg

Как един любим мач на ЦСКА се превърна и в драма за хубавата Илияна

7 Dni CSKA23.01.2017362

Нашата поредна седмична доза червена красота започва  с 16-годишната Илияна Доклева от Петрич. Безусловно вярна фенка, която въпреки всички и всички никога не би се отказала от ЦСКА.

„Казван се Илияна Доклева и съм огромна фенка на ЦСКА. Основната заслуга за това е на моя баща, който предаде любовта към отбора още от малка. Никога не бих се отказала от ЦСКА, защото това означава да се откажа от своята първа любов. Каквото и да става под никаква форма не бих обичала друг отбор. Винаги ще съм вярна, винаги ще съм в моят дом „Армията” и винаги ще пея нашите песни без да пазя гласа си. Това показах не само аз, а и всички фенове през изминалата година, когато ходихме по села и паланки само и единствено за да сме до отбора. Отборът, който ни се отблагодари по най-добрият възможен начин с Купата на България

Великият цитат „Дори осъдени на смърт не искахме пощада – бяхме с ЦСКА и в 9-те кръга на ада!” важи с пълна сила. Най-запомнящият мач на ЦСКА за мен с времето се превърна и в драма за мен на по-късен етап. Говоря за двубоя срещу Левски през 2008 година в, който победих с 1:0 с гола на Фелипе Машадо. Любимият ми чужденец играл за нашият клуб. Герой и шампион дал сърцето си за ЦСКА. Когато научих за инцидента бях потресена. Винаги ще си спомням с усмивка за бразилеца с номер 84-ти, който ни е донесъл толкова много радост.

За финал искам да споделя, че съм много радостна от това, че ви има, защото сте място, от което можем да четем само реална информация за ЦСКА. Защото определено е гадно някакви си продажни медии да оплюват любимия ни клуб”.

2 коментара

 • rosen

  23.01.2017 at 12:23

  Браво дете – Супер Човек си!!!!

  Reply

 • кирето

  23.01.2017 at 16:39

  винаги верни

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *