Само в 7DniCSKA.bg

Ето го първият ядосан от продажбата на Диого Виана

7 Dni CSKA27.01.2017601

Едни от най-яките фенове на ЦСКА са от Перник. Затова се спряхме на Румен Миланов, за да ви представим неговата история.

Когато е бил на 6-7 години разбира от неговото семейство за великият „червен” отбор. И така малко, по малко история след история и той вече е необратимо влюбен в ЦСКА.

Когато пораства идва време и за неговият първи мач. Той е в родният му град Перник срещу местният тим, но въпреки това Румен е в гостуващата агитка и пее рефрените на победата. Тогава той изпитва чувство, което е непознато за него и в същият момент приятно.

 Финала срещу Монтана на 24 май през изминалата година никога няма да бъде забравен от него. Ето какво казва той за въпросният мач: „Тръпката която и тогава изпитах е несравнима, беше невероятно.”. Когато го попитахме за любими футболисти играли за ЦСКА, той ни отговори ето така: „Целият отбор, който защитаваше емблемата през изминалата година ми е любим. Няма как да отлича някой от тях. Те всичките се превърнаха в нашите герои”. От сегашните играчи любимец му е Диого Виана и е ядосан, че португалецът така спешно си събра багажа. Има и мечта, а тя е да се срещне с Христо Стоичков. Легендата и сегашният собственик на ЦСКА Гриша Ганчев. Той говори с голямо уважение за него и си спомня с умиление и възхищение за всички безбройни постижения на „Камата”.

коментар

  • Kircho Mircho

    27.01.2017 at 15:02

    Още от детееее…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *