Само в 7DniCSKA.bg

Милко Георгиев разкри пред 7DniCSKA.bg трансферна бомба!

7 Dni CSKA27.01.2017510

Какво се случва със селекцията на ЦСКА? Къде са чаканите нападатели? Как ще се окомплектова отбора? Това са въпросите, които вълнуват червената  общност в последните седмици. 7DniCSKA.bg потърси един от началниците в клуба, които знаят отговорите – Милко Георгиев, който и сега е с отбора в Испания.

“Още следващата седмица обявяваме трансфер, който ще е впечатляващ. Не е тайна, че сме се насочили основно към гръцкия пазар, на който текат интересни процеси. Смятаме, че там има доста качествени футболисти, и ако купим от Гърция играч, той по-лесно ще се приспособи към ЦСКА с оглед близостта на двете държави”, разкри Георгиев.

“Чувам за притеснения сред феновете, но не виждам причина за това. Мога да гарантирам, че за първи път в ЦСКА се прави селекция, която отговаря на нивото на клуба и нуждите от качествени попълнения. Няма да се взимат играчи, за да се отчита дейност, нито такива, които да чакаме евентуално един ден да се аклиматизират. Нямаме време за подобни експерименти. Пак казвам, още следващата седмица всички ще видят първите плодове на селекционната работа. С риск да повторя някои хора, ще кажа, че играчите към които сме се насочили, имат оферти и от западни състави и ЦСКА не е първа опция. Но се радвам, че постепенно променят мнението си, запознавайки се това, което им предлага клуба, най-вече като възможност за развитие”, обясни Милко Георгиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *