Само в 7DniCSKA.bg

Ето това е лудостта ЦСКА! На 3000 километра от България

7 Dni CSKA01.02.2017620

Любомира Грънчарова е на крехката възраст от 17 години, но въпреки това тя вече има своята червена история. История, на която биха завидели далеч по-големи от нея фенове.

Любомира е родена на над 3 000 километра от България в слънчева Испания. Тя там е живяла със своето семейство до 14-годишна възраст. Поради това най-нормалното нещо е да е фенка на Барса или Реал.

Да ама не. Нейният баща се е погрижил Любомира да знае още от най-ранна детска възраст какво е ЦСКА, какво е стадион „Българска Армия”, какво означава свещената емблема. Когато тя се прибира в България още не следващият ден с  баща и посещават „Армията”. Влизат на стадиона през „Сектор А” и следващото, което си спомня Любомира е как и са потекли сълзи. Сълзи заради това, че бащината приказка се е превърнала в реалност.

Това още повече разпалва любовта в нея и от тогава насам тя е редовно на стадиона. Когато навършва 15 години, следва първата „армейска” лудост, тя си татуира името на отбора. Любимите и мачове са тези, в които успява да се сблъска от близо с традициите в „Сектор Г” като палене на факли, веене на знамена и биене на тъпана.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *