Старши треньор


Стамен Белчев

Стамен Белчев

Стамен Белчев

Помощник треньор


Стефан Генов

Стефан Генов

Стефан Генов

Помощник треньор


Даниел Моралес

Даниел Моралес

Даниел Моралес

Треньор на вратарите


Ивайло Иванов

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов

Кондиционен треньор


Томас Нойберт

Томас Нойберт

Томас Нойберт

Кондиционен треньор


Кирил Динчев

Кирил Динчев

Кирил Динчев