Играйте смело за ЦСКА днес! Вижте коя е най-добрата прогноза, за да изкарате пари от любимия отбор

7 Dni CSKA29.07.20183250
ЦСКА - Витоша Бистрица, Тиаго Родригес

Новият сезон в Първа лига започна по прекрасен начин за ЦСКА. Днес армейците ще се изправят срещу Витоша (Бистрица), а ние ще се опитаме да помогнем на любителите на залозите да направят деня си по-хубав.

По традиция предупреждаваме участниците в игрите със залагания: правете залози за удоволствие и в размер, който можете да си позволите. И използвайте тази дейност, за да се забавлявате.

Витоша (Бистрица) – ЦСКА
29-ти юли (неделя) 2018 г. от 20:45 часа

Домакинството тук е повече от символично. Червените са огромният фаворит в мача. Тимът на Ел Маестро може би ще срещне трудности в началото на мача срещу затворения тим на Росен Кирилов.

Тук ще изведем на преден план едно изречение от последното интервю на треньора на ЦСКА, който ни съобщи, че неговите отбори винаги играят по-силно през второто полувреме. Миналата седмица ви обяснихме, когато залагате, да обръщате внимание на такива уж дребни детайли. Считаме, че второто полувреме ще е по-резултатно от първото. И ако се доверим на анонса на Ел Маестро, че неговите хора играят по-силно след почивката, ще спечелим. Коефициентът армейците да спечелят второто полувреме в мача е 1.57 в един от водещите букмейкъри.

Иначе двойката е оценена на 1.30, а хиксът се котира при коефициент 5.00. Ставката за това ЦСКА да спечели и двете полувреме е 3.00, което е повече от изкушаващо.

Резервната ни прогноза за мача е над 2,5 гола. Коефициентът за този залог е 1.80. Ъндърът в мача пък е оценен на 2.00.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *