“Червена” България полудя! Над 25 000 ще дерат гърла за ЦСКА срещу датския Копенхаген

7 Dni CSKA07.08.201815040
ЦСКА - Адмира Вакер, Лига Европа, фенове

Над 25 000 зрители ще присъстват на мача между ЦСКА и Копенхаген утре от 20:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Интересът към сблъсъка от 3-ия кръг на Лига Европа е много висок, като до вчера бяха изкупени малко над 12 000 билета.

Пропуските са налични във фен магазина на “Армията”, касите на националния стадион и мрежата на Тикетпро в цялата страна. Първият двубой между ЦСКА и Копенхаген ще бъде излъчен по БНТ за разлика от двубоите с Рига и Адмира, които вървяха по платения канал Диема спорт.

За последно националната телевизия излъчваше двубои на армейците през есента на 2012 година. Тогава БНТ държеше правата на първенството съвместно с ТВ7. Последният евромач на ЦСКА, който националната телевизия показа, пък бе преди 6 години – гостуването на Мура в Лига Европа на 19 юли 2012 година, завършило 0:0. Интересно е да се отбележи още, че БНТ HD ще излъчи директно пресконференцията на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро. Неговият брифинг е днес от 16:00 часа на стадион “Васил Левски”. От 17:30 на същото място ще говори и наставникът на датчаните Столе Солбакен.

Без значение от тв излъчването, в ЦСКА отчитат много сериозен интерес към билетите за сблъсъка с Копенхаген. Място в сектор А струва 20 лева, в сектор В – 12, а в сектор Г – 8. Децата до 7 г. влизат безплатно, а пропуск за ВИП ложата е на стойност 150 лева.

Входните талони са налични във фен магазина на “Армията”, касите пред стадион “Васил Левски” на ул. “Гурко”, мрежата на Тикетпро, бензиностанции OMV, магазините Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на “Арена Армеец”.

Картодържателите имат 10% отстъпка, ако се сдобият с пропуск от касите до фен магазина на “Армията”. Днес и утре паркирането при сектори Б и В на стадион “Васил Левски” ще е забранено заради мача на ЦСКА.

“Тема спорт”