Вече е ясно! Червените с 4-та различна двойка в защита този сезон в реванша с Копенхаген

7 Dni CSKA11.08.201812890
ЦСКА - Копенхаген, Лига Европа, Стивън Перейра

ЦСКА ще може да разчита в Копенхаген на капитана си Николай Бодуров и халфа Кристиян Малинов. Двамата изтърпяха наказания от по 3 евромача, но ще помогнат в реванша. Те ще попаднат в титулярния състав, като ще заменят съответно Чорбаджийски и Бикел. Армейците обаче отново имат наказан играч и това е именно Божидар. Това ще принуди треньора Нестор Ел Маестро да използва 4-та различна централна двойка бранители в официалните мачове от началото на сезона.

До Бодуров в Копенхаген ще застане Перейра, като двамата не са играли заедно досега. В изминалите 8 срещи партньори в сърцето на ариергарда бяха най-често Чорбаджийски и Бодуров (в 3- те шампионатни мача и двата с Рига), а Божидар си партнираше и с Перейра срещу Адмира и Копенхаген. По време на първия сблъсък с датчаните пък в центъра на защитата след изгонването на Чорбаджийски действаха Дюлгеров и Перейра .

Освен Чорбаджийски други наказани няма, а и никой не виси с картони. Нито един от футболистите не е получил повече от един жълт картон, а санкции се налагат при 3-то декориране.

Армейците летят с чартър от София за Копенхаген в сряда в 10:30 часа. Тимът ще се прибере веднага след срещата в четвъртък.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *