Ел Маестро подходи философски към съдийските грешки: Утре никой няма да се интересува как и защо е загубил

7 Dni CSKA16.08.201824300
ЦСКА, Дания, Нестор Ел Маестро

Наставникът на ЦСКА коментира философски отпадането на тима от Лига Европа след втора загуба с 1:2 от датския Копенхаген. След поражението в София преди седмица, днес „червените“ паднаха и в Дания със същия резултат.

„Загубихме в София, загубихме и в Копенхаген. Отборът, който се очакваше да победи – победи. Отборът, който трябваше да загуби – загуби. Сега трябва да гледаме към следващия мач в Първа лига през уикенда“, коментира Ел Маестро.

Специалистът сподели и мнението си за спорната ситуация, при която падна първия гол за Копенхаген. Домакините откриха след очевидна засада на датския нападател, която обаче не бе свирена.

„Това не е важно. Утре никой няма да се интересува как и защо е загубил. Следващата седмица те ще играят в пелйофите на Лига Европа, ние ще си бъде у дома. Разочаровани сме, но във футбола сезонът никога не свършва. Трябва да намерим начин да вдигнем глави и да преследваме целите си в шампионата. Ще бъде трудно да вдигнем футболистите физически и психически. Винаги е трудно това да се случи след загуба. Сега се прибираме в София, утре ще тренираме и мислим за мача с Лудогорец“, допълни Ел Маестро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *