Ел Маестро полудя от яд: Продължавахме, ако и ние имахме спонсор на УЕФА

7 Dni CSKA18.08.201812820
Копенхаген - ЦСКА, Лига Европа, Нестор Ел Маестро

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе видимо разочарован от отпадането от Копенхаген, но прие философски загубата и е на мнение, че тимът трябва бързо да вдигне глава.

„Честно казано, смятам, че не направихме достатъчно, за да продължим. Изненадите са рядкост във футбола. Победи отборът, който се очакваше, и то два пъти с по 2:1. Да им пожелаем успех, а ние се фокусираме върху първенството. Разбира се, видяхме няколко странни съдийски решения, които може би повлияха на развоя на мача, но това го отдавам на лош късмет“, каза Ел Маестро, който поиска да се говори и за съдийството в България така както се говори с лекота за реферите в Лига Европа, които не са българи.

„Копенхаген е различен свят. Може би ако нашият спонсор, бе също спонсор на УЕФА, или ако имахме някои от техните играчи, щеше да бъде различно“, смята специалистът.

„Срещу Лудогорец ще бъде мач, в който никой не очаква да победим, а за да стане това имаме нужда от специално представяне. Трябва да вземем някои решения за мача в неделя“, сигурен е Ел Маестро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *