Мартин Петров хвърли бомбата: Като гледам някои футболисти ми идва да се върна на терена

7 Dni CSKA02.09.201834100
Бербатов All Stars, Мартин Петров

Един от най-обичаните футболисти на България Мартин Петров заяви пред БНТ, че гледайки нивото на някои футболисти по родните терени, обмисля не да прави бенефисен двубой, а да се завърне във футбола. Петров приключи кариерата си преди 4 години в любимия си ЦСКА.

„Не съм на тема „бенефис“ изобщо, даже не съм си го и помислял. Като гледам някои футболисти, доста ме сърбят краката да се завърна“, каза Марто, който коментира демократично нивото на родните грандове, като все пак не пропусна да отчете, че текучеството в Левски е прекалено голямо през последните години.

Колкото по-силни ЦСКА, Левски и Лудогорец, толкова по-добре за българския футбол. Аз, разбира се, стискам палци за ЦСКА.

Когато смениш толкова играчи, треньори и директори, това не говори добре за Левски. Всеки трябва да получи шанс и период от време за работа“, сподели още единственият българин, играл в трите най-големи първенства в Европа – Бундеслигата, Премиършип и Примера дивисион. Той в момента кара треньорски курсове в НСА, като не изключи възможността един ден да се завърне на „Българска армия“, но на скамейката, а заедно с него да са и другите „два коня от каляската“ Димитър Бербатов и Стилиян Петров.

„Нека да завършим треньорските курсове, да вземем лиценз и ще видим. Футбола и треньорството нямат нищо общо.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *