Какво предстои за ЦСКА в паузата?! На трансферния фронт ще е повече от горещо

7 Dni CSKA02.09.201826170
Ботев (Пловдив) - ЦСКА, Едвин Джеси

ЦСКА влиза в двуседмичната пауза за националните отбори на 3 точки от върха и с немалко въпроси за размисъл. Армейците не показват убедителна игра в последно време, особено в гостуванията, и след 0:0 с Ботев Пд в събота изостанаха от Левски. Може би точно сега е подходящият момент за малко почивка и изчистване на главите.

Какво предстои пред отбора в паузата? Червените няма да играят контрола заради големия си брой национали, а ще се готвят изцяло при домашни условия на базата си в Панчарево. Най-интересно се
очертава да е на трансферния фронт. В ЦСКА се очакват още нови, вероятно двама, и не е изключено в близките дни тяхното привличане да стане факт. Синът на Гриша Ганчев – Данаил, беше в Португалия за няколко дни през миналата седмица, където посети мениджърската агенция Pro Eleven, с която клубът работи. Появи се и информация, че ЦСКА е предложил договор на бранителя Йоргос Курупис (27 г.), който е свободен агент. Очевидно на “Армията” все още текат селекционни процеси и всеки момент може да се очаква ново попълнение.

В случай че червените привлекат още футболисти, то със сигурност ще се стигне и до раздяла под една или
друга форма с част от настоящите. Такава е възможна с някои от тези, които не получават шанс. Сред тях са Георги Китанов, Стойчо Атанасов и Пламен Гълъбов, а и Александър Дюлгеров от по-опитните.

Така че тепърва може да има новини около входящи и изходящи трансфери на “Армията”. Червените имат нужда и от внимателен анализ на представянето си.

“Тема спорт”