Феновете на армейците с доста критики за играта в Коматево: Така повече не можем да я караме

7 Dni CSKA04.09.201812380
Ботев (Пловдив) - ЦСКА, фенове

Феновете на ЦСКА в официалния форум разкритикуваха сериозно представянето на отбора в гостуването
на Ботев Пд (0:0).

Kaludov: Абсолютно безидейна игра срещу Ботев. Едно голямо нищо. Топката се рита напред и толкова.
Център нямаме, крилата и те са зле, а бековете изобщо не им помагат. За цял мач имаме една свястна атака, останалото време като мухи без глави. Лошото е, че отборът няма нищо общо с играта отпреди месец. Ако така ще я караме, до края на септември сме приключили сезона.

Mopper: Ботев играха отворен футбол, не е да кажеш, че се защитават с 11 човека и затова не можем да създадем голови ситуации. Имаше си достатъчно пространства по целия терен, но липсва умение за нещо нестандартно и пробивно, единственото добро нещо беше контрата, която Жоржиньо опропасти. Всичко останало беше центриране, високи и спорни топки. Маестрото трябва много бързо да си изясни нещата, защото загубените точки започват да тежат.

Jawbreaker92: Изтощихме се физически и емоционално с онези 11 мача за малко повече от месец. Не че
ни оправдава това особено. Аз искам да видя Тиаго и Малинов на пейката и да играем с Евандро и Бикел.

Chalex: Пинто и Тиаго никога няма да са тези халфове, за които си мечтаем, не са лоши, но са лимитирани откъм класа. Трябва ни скъп и класен играч, който да взима бързо решения и най-важното, да може да ги изпълни.

Trapper: В офанзивен план халфовете бяха скандални, време е Малинов да седне на пейката, не знам какво му става на Тиаго, но цели гаргите в 9 от 10 случая. Добри думи за централната двойка защитници и за Черниаускас. Тегаво ще е и през този сезон.

CSKATogether11: Пак тръгнахме с голямата кошница и накрая ще треперим срещу сините. Нищо ново, нищо неочаквано, бих казал. Подкрепа за отбора и колкото – толкова.

Innergy: Стипица, Перейра, Бикел, Жоржиньо и Евандро за резерви ли ги взехме, за да гледаме пак същите, които миналия сезон спечелиха нищо?

Gshefield: Няма никакъв проблем, че загубихме точки, проблемът е, че играхме като разпасана команда. Безидейни, припрени, дезорганизирани, без ясна цял и идея. Просто беше мъка за гледане да виждаш нелоши играчи, дето едва ли не не им се занимава. Искам само Чорбаджийски да го извадя от уравнението, щото беше супер срещу Ботев. Бодура и Черни също няма за какво да бъдат критикувани.

Paro24: Липсва ни още един играч (атакуващ полузащитник). Тиаго е в дупка и на отбора му липсват идеи. Мауридес и Десподов ни измъкваха досега, но и те не са дорасли да го правят всеки мач. Голямата енигма е, че ни липсват голове от статични положения.

m. kaludov: Средата в момента ни е катастрофа, затова и с Ботев, и в Разград топката само се кюскаше напред към Мауридес, белким той я свали или измисли нещо. Нямахмеедна комбинация през центъра или една атака, изградена от халфовете. За точни удари от разстояние е безсмислено да си говорим.

ЦСКАСофия: Не знам дали е в тактиката, но играем по един и същ начин с Ботев, Лудогорец и Копенхаген, което е скандално. Бавно, плашливо… Няма човек, който да се нагърби с малко отговорност.

Andonov: Ако нямаш необходимите „топки“, няма как да биеш в закучил се мач! В последните минути не видях дори и наченки на щурм в опит да им вкараме гол на жълтите!

Nedelko: Вместо да подобрява меиграта, ние се връщаме в Белчевите ритми. Нямаме нищо общо като игра спрямо първите мачове.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *