Георги Миланов разкри: Гриша Ганчев ме потърси в тежък момент! Някой ден мога да играя в ЦСКА

7 Dni CSKA04.09.201834220
Представяне книга, 88, Христо Стоичков, деца, Георги Миланов

Националът Георги Миланов подписа договор за 2 години и половина с унгарския МОЛ Види. В интервю за Блиц той разкри защо е избрал точно тази оферта и наистина ли е бил близо до трансфер в ЦСКА.

„Отборът на МОЛ Види ме искаше през целия трансферен прозорец – от неговото начало до затварянето му. Хората от ръководството на клуба показаха, че ме уважават и положиха доста усилия да ме привлекат в редиците си. По тази причина избрах МОЛ Види, независимо че имах и много други оферти. Според мен избрах най-доброто за себе си“, заяви Миланов.

„Имаше много спекулации за мой трансфер и искам да отбележа, че не съм избрал МОЛ Види пред ЦСКА, а го предпочетох измежду много други оферти, които имах. Искам специално да благодаря на г-н Гриша Ганчев, защото той пръв ме потърси още в края на месец май и положи доста усилия да ме има в ЦСКА. Това се случи в сравнително тежък период за мен, защото бях без отбор и искам лично да му благодаря и да пожелая на ЦСКА да стане шампион. Искрено вярвам, че това ще се случи и ЦСКА ще стане шампион! През целия трансферен прозорец поддържах контакт с г-н Ганчев, но той много добре знае, че моята амбиция е да играя в Европа и да се доказвам в европейските клубни турнири. Не е изключено един ден да облека екипа на ЦСКА!“, каза още Миланов пред Блиц.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *