Контузен ас на ЦСКА стартира индивидуални тренировки! Червените от днес започват подготовка за Черно море

7 Dni CSKA05.09.20188340
ЦСКА, тренировка, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Кристиян Малинов

Енрике Рафаел ще започне индивидуални тренировки през тази седмица. Крилото на ЦСКА е подобрил здравословното си състояние, но вероятно до края на паузата за националните отбори няма да е подновил пълноценни занимания.

Енрике има известни шансове да се завърне на терена за вечното дерби, което ще е в уикенда на 29-30 септември. Бразилецът премина редица процедури, след като счупи ключица на 19 юли и дълго време носеше шина.

Играчите на ЦСКА подновяват тренировки днес следобед след 3 дни почивка. Цялата подготовка по време на паузата ще премине в Панчарево. Контрола не е планирана, тъй като заради редицата повиквателни
наличните полеви футболисти са едва 10 плюс двама вратари – Черниаускас и Стипица. Към тима ще се присъедини десният бек Борис Секулич, който първоначално получи повиквателна за националния на Словакия. Впоследствие обаче се оказа, че той е само в разширения списък и на този етап селекционерът
Ян Козак няма да разчита на него.

Доскорошният трети вратар на ЦСКА Георги Китанов пък ще стартира занимания с Черно море от днес. Той се завърна на “Тича” под наем до края на годината. Китанов бе привлечен на “Армията” през 2016 г. именно от варненския клуб.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *