Десподов с лоша контузия след победата на националите! Звездата на ЦСКА разкри: Цепнаха ми капачката, ще видим…

7 Dni CSKA10.09.201812680
България - Норвегия, национален отбор, Кирил Десподов

Крилото на ЦСКА Кирил Десподов призна, че е с отворена рана след победата на България над Норвегия с 1:0 във втория кръг на Лигата на нациите. Футболистът на „червените“ изигра 73 минути за трикольорите, а малко преди да бъде заменен получи тежък удар в крака, след който дълго лежа на терена.

„Смяната е треньорско решение, но ме удариха лошо и добре, че ме извади треньорът. Сега ще видим каква точно е травмата ми. Цепнаха ми капачката“, сподели Десподов, който, по всичко изглежда, увисна за двубоя на ЦСКА срещу Черно море на „Българска армия“ в събота.

„Страхотна победа. Вдигнахме се. Радостно е, че победихме. Всички се раздадохме не на 100, а на 200%. Разузнахме добре отбора на Норвегия. През първото полувреме се подведохме малко по тяхната игра, но през второто задържахме повече топката и вкарахме гол. Атмосферата е чудесна, както и колективът. Два мача 6 точки и продължаваме”, обеща Кирил Десподов.

„Всяка една победа дава самочувствие, но не трябва да мислим, че сме направили кой знае колко голямо нещо. Благодаря на публиката, беше страхотна днес. Ще се радвам в другите мачове стадионът да се напълни повече. Ще отида да ме види докторът и ще видим. Всичко, което правим на треньора е благодарение на треньор и играчите”, коментира още Десподов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *