Министър Кралев отговори на феновете на ЦСКА: Базата и сега е ваша и никой не може да ви я отнеме

7 Dni CSKA10.09.201825581
Красен Кралев

Спортният министър Красен Кралев отговори на фенове на ЦСКА, които отправиха въпроси към него относно дългоочаквания нов Закон за спорта. Кралев влезе в дискусия с привържениците във Фейсбук, като написа няколко коментара по темата.

„Много ясно казах преди месеци, че процесът е излязъл извън моя контрол и е изцяло в правомощията на депутатите. Доколкото ми е известно, не са спрели да работят. Имаше много промени, които забавиха малко финализирането на окончателните текстове. На 19 септември законът излиза окончателно от комисията и влиза за гласуване в пленарната зала. Този закон е мой проект и на мен ми е нужен много повече, отколкото на вас. Единственото, което очакваме, е договорът с държавната фирма да се изпълнява, което е нормално. Не ми се иска да вярвам, че някой се опитва да ви заблуждава. Ние не сме ви враг и всичко, което сме обещали към вас, сме изпълнили“, написа Кралев.

„Комисията, която работи по закона и трябва да го предаде за гласуване на второ четене и неговото приемане, се ръководи от Славчо Атанасов. По принцип всеки закон е в ръцете на депутатите и извън контрола на министъра като процедура. Това е цялостен нов закон за спорта и имаше много предложения, дискусии и промени в текстовете. Правя всичко възможно работата по него да приключи по-бързо. Това е мой проект и аз държа изключително много на него“, добави Кралев.

Той направи и още едно директно обръщение към феновете на ЦСКА: „Базата и сега е ваша и никой не може да ви я отнеме. Единственото задължение на клуба е да инвестира в нея“.

коментар

  • наблюдател

    10.09.2018 at 15:35

    Г-н Кралев, не става въпрос за стадиона и базите. Тук стои въпроса за инвестиции. При по-голям срок на договора ще се построи изцяло нов стадион отговаряш на всички стандарти. Тук е заровено кучето…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *