Сериозна дилема тормози Ел Маестро! Треньорът на ЦСКА се чуди на кой да заложи срещу Черно море

7 Dni CSKA11.09.201812990
ЦСКА - Верея, Първа лига, Нестор Ел Маестро

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще трябва да остави извън групата за мача с Черно море един измежду крилото Енрике и нападателя Али Соу. Причината – на разположение вече са 4-ма чужденци с паспорти извън ЕС, но сред 18-те могат да попаднат максимум трима. В списъка безусловно ще фигурират Мауридес и Евандро, за които се очаква да са титуляри (това би бил първи старт за Евандро за червените).

Така пред Ел Маестро има дилема кого да остави извън групата – Енрике или Соу. Бразилското крило наскоро се възстанови от счупена ключица и от началото на седмицата тренира на пълни обороти. Гамбийският нападател пък е изостанал с подготовката, като през лятото е водил отборни занимания само 2 седмици. В момента Соу има извънредни упражнения по индивидуална програма, за да навакса изоставането.

Въпреки това по-голяма е вероятността в групата срещу Черно море да попадне именно Соу, тъй като натрупа повече занимания с ЦСКА, отколкото Енрике. Освен това Ел Маестро ще се нуждае от централен нападател на пейката, ако Мауридес и Евандро са титуляри. Срещата с Черно море е на 15 септември от 20:00 часа на „Армията“.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *