Десподов на линия срещу Черно море! Звездата на ЦСКА разкри какво е състоянието му

7 Dni CSKA14.09.20182200
ЦСКА - Верея, Първа лига, Кирил Десподов

Кирил Десподов ще може да стартира срещу Черно море в утрешния мач на “Армията”. От вчера той тренира на пълни обороти, а и сам призна на своята пресконференция, че състоянието му е по-добро, пише “Тема Спорт”.

“Нямам сериозен проблем с коляното. Получих удар с железни бутони, беше цепнато, но всичко е наред. Ще съм на разположение срещу Черно море и няма проблем да играя”, коментира Десподов.

Има малка вероятност Кирил да остане на пейката, а шанс като титуляр по крилото да получи Жоржинъо или Манолев. Треньорът Нестор Ел Маестро отново има доста опции в атака, след като последните двама се възстановиха напълно от своите контузии.

Ел Маестро ще обяви групата за мача с Черно море днес. Извън нея ще остане един от 4-те чужденци с паспорти извън ЕС. Мауридес и Евандро са сигурни за списъка, но Енрике или най-новото попълнение Али Coy няма да попаднат сред 18-те. Малко по-голяма е вероятността в групата да влезе Coy, който вече натрупа седмица тренировки наравно с отбора, а отделно се готви и по индивидуална програма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *