Култов Димитър Пенев: Имаше време да си изчистим главите, нужно е да започнем с динамика

7 Dni CSKA15.09.20184170
ЦСКА U19 - Икар (Кралски военновъздушни сили на Великобритания), Димитър Пенев, Пламен Марков

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори за подновяването на първенството след двуседмичната пауза. Той посочи част от слабостите в играта на отбора този сезон, коментира и представянето на националите на армейците.

„Имаше достатъчно време, за да изчистим главите. Виждаме, че и няколко играчи отново са готови за изява след травми. Важното е момчетата да играят единно и да търсят още от началото гола. Нужно е да започнем с повече динамика и острота срещу Черно море, а не да се получават стари истории. Имаме примери от няколко мача този сезон, в които не влизахме както трябва и като цяло не бяхме достатъчно опасни в атака“, каза Пенев пред „Тема Спорт“.

„Черно море не е отбор за подценяване, но всичко си зависи от нас, още повече че сме домакини. Трябва да печелим постоянно и да не изпускаме точки още от началото на първенството. Хубавото е, че вече има повече опции в атака, след като контузените се оправиха. В събота вечер времето ще е хладно и приятно. Трябва да покажем максимума“, добави Пената.

„Националите на ЦСКА се представиха добре, особено Чорбаджийски и Бодуров. Бяха доста стабилни, а това ще им даде и повече самочувствие на клубно ниво. Десподов също имаше добра изява срещу Словения, но в мача с Норвегия не успя да покаже на какво е способен“, отбеляза още Пенев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *