Владо Манчев разкри душата си и отсече: Ангажиментите ми в ЦСКА се увеличават

7 Dni CSKA16.09.201816190
ЦСКА U15 - Левски U15, финал държавно първенство, Христо Янев, Владимир Манчев

Владимир Манчев бе главен герой в предаването „Търси се“ по bTV. Над 40 минути от ефира бяха посветени на бившия нападател на армейците, който говори основно по лични теми. Футболът също бе засегнат.

„Със започването на септември професионалните ми ангажименти в ЦСКА ще се увеличат и трябва да се работи. В момента с Христо Янев сме в ЦСКА като скаути. Може обаче да се каже, че съм на изчаквателна позиция. Нямаме предложения, които да ни удовлетворяват професионално на този етап. Но пък по този
начин мога да обърна внимание на близките си“, каза Манчев.

„Професионалният спортист се лишава от много неща и понякога от това страдат най-вече близките ти.
Разделихме се със съпругата ми Елеонора, защото се виждаше, че нещата не се получават. Може би ни липсваха общи цели и път. Но не се разделихме с лоши чувства“, допълни Манчев.

Близкият му приятел Христо Янев пък заяви по негов адрес: „Владо винаги може да те изслуша и да ти даде точна и реална оценка. Той е доста рязък, много конкретно си казва нещата. Болно му е за това, че сме извън терена и гледаме отстрани, а и вече не работи с деца. Аз съм скучен, но той е другата крайност и знае как да се забавлява“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *