Кметът на Монтана се скъса да хвали ЦСКА и отсече: Ще сме гости у дома

7 Dni CSKA24.09.201813240
ЦСКА - Монтана, Кирил Десподов

Кметът на Монтана Златко Живков говори за „Тема Спорт“ в навечерието на сблъсъка с ЦСКА.

„Изправяме се срещу един изключителен отбор. Виждаме силното представяне на ЦСКА от началото на сезона, неслучайно е лидер в елита. Надявам се да ги затрудним максимално, но не си правим илюзии. Съперникът разполага с много бързии креативни офанзивни футболисти, с реализаторски качества. Ще бъде трудно да ги спрем. Аз се надявам най-вече да дойдат доста хора, а резултатът вече ще си покаже“, каза Живков.

„ЦСКА има много фенове в Монтана и си даваме сметка, че ще бъдем гости у дома. На „Огоста“ е така и в двубоите срещу Левски, но трябва да призная, че повече хора идват на мачовете с ЦСКА. Ще бъде малко странно да сме гости у дома, но се надявам да направим срещата интересна“, добави Живков.

„През есента на 2014-а отстранихме ЦСКА, но не мисля, че настоящият състав е по-силен от онзи. Не забравяйте, че преди четири години ЦСКА дойде в Монтана в доста добра форма. Тогава съперникът беше убедителен лидер в елита с отличен треньор като Стойчо Младенов. Имаше и много сериозни футболисти. Особено Серджиу Буш, който нямаше нищо общо със сегашния Буш в Левски. И ние им нанесохме загуба, тогава бяхме лидери във Втора лига. Така че да не подценяваме и онзи отбор, който имаше ЦСКА. Сега долу-горе е идентична ситуацията, с тази разлика, че сме втори, а не първи в същото първенство“, каза още Живков.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *