Ръководството на ЦСКА с призив към феновете преди дербито с Левски

7 Dni CSKA26.09.20189220
стадион Българска армия, фенове

Ръководството на ЦСКА излезе с призив към феновете преди дербито с Левски в събота от 17:00 часа. Билети за мача на Националния стадион, на което ЦСКА е домакин, няма да се продават в деня на мача, съобщиха от „Българска армия“.

Двубоят с Левски бе обявен като “високорисков” от полицията и пропуски няма да се продават в събота, като и продажбата на билети онлайн ще приключи в 23:59 часа в петък (28 септември).

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито, уточняват „червените“.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите “А” и “Г”, а гостуващите привърженици – в секторите “Б” и “В”.

Цената на билетите за “А” и “В” сектор е 15 лева, а за “Г” и “Б” – 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени до петък от фен магазина на “Армията”, мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на зала “Арена Армеец”.

Знаем, че това ще причини неудобство на много от вас, но трябва да се съобразим с новите изисквания, пишат от Борисовата градина и допълват:

Вярваме, че въпреки всичко ще намерите време и възможност да закупите своя билет и заедно ще доминираме по трибуните и на терена.

Припомняме на всички фенове да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим, той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *