Красен Кралев с чудовищно добра новина за ЦСКА! Сега на ход е Гриша Ганчев

7 Dni CSKA26.09.201849060
красен кралев

Спортният министър Красен Кралев съобщи преди малко на личния си профил чудовищно добра новина за ЦСКА! Очаква се още следващата седмица да бъде гласуван новият Закон за спорта.

Той е изключително важен за ЦСКА, защото ще разреши отдаването на обекти за 30 години. Така Гриша Ганчев и Юлиян Инджов ще могат да стартират дългоочакваното превръщане на „Българска армия“ в истински европейски стадион.

ЕТО КАКВО НАПИСА МИНИСТЪР КРАЛЕВ:

Проектът за нов Закон за физическото възпитание и спорта (ЗФВС) мина на второ четене от парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта (КВДМС).

Присъствах на заседанието, заедно с голяма част от екипа ми, който работи през последните три години по философията и текстовете на закона. Очаква се следващата седмицата да бъде гласуван окончателно от Народното събрание.

Благодаря на всички народни представители от комисията, които вложиха много труд в изработването на закона. Председателят Славчо Атанасов води заседанието перфектно и не допусна ново отлагане на гласуването на текстовете на второ четене.

След четири часа дебати, работата на комисията приключи . Надявам се през следващата седмица да зарадваме българската спортна общественост с приет нов закон.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *