Станислав Манолев е категоричен: Няма кой да ни спре, ако сме постоянни

7 Dni CSKA27.09.20183790
ЦСКА, тренировка, Дания, Станислав Манолев

Един от най-опитните в състава на ЦСКА Станислав Манолев говори за вечното дерби и завръщането си сред титулярите след дълго прекъсване. За последно дясното крило бе сред стартовите 11 именно в сблъсък с Левски – на 15 май.

„Фаворит в дербито не може да кажеш, че има. Всичко е възможно да се случи. Малките детайли ще спечелят този мач. хубавото е, че запазихме някои от нашите футболисти на сто процента. Даде се шанс срещу Монтана на момчета, които играят по-рядко. Аз направих първи старт от 4 месеца. Даже съм длъжник на отбора, защото през първото полувреме имах положение, което трябваше да вкарам. След почивката вече резултатът можеше да стане доста изразителен – 4-5 гола за нас. Монтана не ни оставяше никакво пространство през първата част, но беше въпрос на време да вкараме гол и да покажем нашата игра“, каза
Манолев.

„Лудогорец е по-неубедителен този сезон, но в крайна сметка те играят в Лига Европа и това се отразява. Всичко в битката за титлата си зависи от нас – ако сме постоянни, няма кой да ни спре, в това съм сигурен“, допълни Манолев.